Mehmet Akif Ersoy İlkokulu


Vizyon: BİZ, Bilgi Çağı’na uyarlanmış bir kurum olarak; Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar: ÖĞRENCİLERİMİZ HER YIL İLÇEMİZDE DÜZENLENEN ZEKA OYUNLARI ,GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI VE SPOR MÜSABAKALARINDA DERECEYE GİRMEKTEDİR.

Saatler: 09:00 15:25
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Taşımalı öğrenciler, taşıma servisleri ile gidip-gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 266 552 10 60

Belgegeçer - (266) 552 1060

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://savatepemehmetakifersoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mahallesi Atar Sokak No10 Savaştepe/ Balıkesir

Öğretmen :17
Öğrenci :213
Derslik :14
Çok Amaçlı Salon :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - İlçemiz 10 000 nüfuslu küçük ve şirin bir ilçedir. Ulaşım kara yolu ve tren yolu ile mümkündür.Ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Süt ve süt ürünleri bakımından zengindir.

Adres - Fatih Mahallesi Atar Sokak No10 Savaştepe/ Balıkesir

Ulaşım Okulumuz Savaştepe İlçesi Merkezinde İstasyon altı diye tabir edilen ilçemizin alt kısmında bulunmaktadır. Yanından Balıkesir-Soma çevre yolu geçmektedir. İlçemiz Balıkesir´e 45 km ve Soma´ya 25km uzaklıkta bulunmakta olup aynı zamanda tren yolu ulaşımı sayesinde izmir ve Ankara´ya trenle ulaşım mümkün olmaktadır. Balıkesir´e ve Soma´ya yarım saatte bir otobüs kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezinde olup İl merkezine 45km uzaklıktadır.